Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 28 januari 2015

Bestuurswissel D66 Hoogezand-Sappemeer

Esther Liefers nieuwe voorzitter D66 Hoogezand -Sappemeer

De afdeling D66 van Hoogezand Sappemeer heeft een nieuwe voorzitter.

Tijdens de afdelingsvergadering werd Esther Liefers uit Kielwindeweer unaniem gekozen als opvolger van Roy Wieldraayer. Roy blijft in het bestuur als penningmeester en werd bedankt voor zijn grote inzet als voorzitter vanaf 2011.

Esther Liefers is in het dagelijks leven directeur van Noorderbrug, een instelling voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel, doven met complexe problematiek, chronisch zieken en lichamelijk gehandicapten.

Na de bestuursverkiezing hebben de leden met de fractie gediscussieerd over de vraag: Hoe geven wij inhoud aan constructieve oppositie?

Diverse belangrijke onderwerpen kwamen aan bod: uiteraard onderwijs, maar ook de transitie in de zorg, de kansen voor lokale economische ontwikkeling en de problematiek rond de Kerkstraat.

Eén van de eerste initiatieven van de nieuwe voorzitter is het regelmatig organiseren van een politiek café aan de hand van een thema voor alle politiek geïnteresseerden uit Hoogezand- Sappemeer en omgeving. De eerste is gepland in april.